Kas tas ir?

Pakalpojums "Virtuālā darba vieta" - piekļuve virtuālajam datoram par ikmēneša maksu. Lai izveidotu savienojumu ar virtuālo datoru, ir nepieciešams interneta savienojums, dators ar minimālajām specifikācijām vai planšetdators. Izmantojot internetu, jūs varēsiet strādāt no jebkuras vietas pasaulē. Jūs sākat strādāt ar dokumentu biroja datorā, turpiniet planšetdatorā ceļā un nosūtiet rezultātu kolēģiem no viedtālruņa.

Kā tas strādā?

Virtuālais dators izmanto daļu no datu centra jaudīgā servera resursa. Virtuālajā datorā jau uzreiz ir pieejama Windows operētājsistēma.

Kad nepieciešama virtuāla darba vieta:

• Jums ir informācija, kuru nevar pazaudēt;

• Jūs strādājat no dažādām vietām, bieži esat ceļā;

• Ātrs darba temps - nepieciešams ātrums un minimāls dīkstāves laiks;

• Jūs vēlaties izvairīties no riskiem, kas saistīti ar aprīkojuma piespiedu izņemšanu.

Salīdzinām Jūsu datoru un virtuālo darba vietu:

Nolietojums

Jebkura tehnika agrāk vai vēlāk sabojājas. Cietā diska atstāšana ar informāciju datorā var izraisīt pilnīgu datu zudumu, citu komponentu kļūmi.

Iekārtas, uz kurām datu centrā atrodas virtuālās darbstacijas, tiek daudzkārt dublētas. Pēc pirmajām kļūmes pazīmēm sastāvdaļas tiek aizstātas ar jaunām, tādā veidā nodrošinot pieeju darba stacijai 24/7.

Dublēšanas sistēmas katru dienu dublē visu informāciju, lai nodalītu fizisko aprīkojumu. Ja vīruss, iebrucējs vai neuzmanīga rīcība iznīcina informāciju Jūsu virtuālajā darba vietā, to vienmēr var atjaunot no rezerves kopijas.

Novecošana

Jebkurš aprīkojums noveco. Pakalpojums "virtuālā darba vieta" ļauj nodot aprīkojuma kopšanu pakalpojumu sniedzējam. Lai izveidotu savienojumu, varat izmantot novecojušu datoru ar minimālām specifikācijām, un tas neietekmēs darba ātrumu.

Datu mobilitāte

Datu glabāšana vienā datorā ir nedroša un neērta. Nēsāt tos līdzi zibatmiņas diskā ir gan neuzticami, gan nedroši. Virtuālā darba vieta ļauj nemanāmi pārvietoties no vienas ierīces uz citu, visur, kur ir interneta savienojums. Visas atvērtās programmas, mapes un dokumenti paliks tajās pašās vietās. Windows datora funkcijas būs pieejamas no jebkuras ierīces.

Virtuālu darba vietu nevar nekavējoties konfiscēt

Valsts iestādes var konficēt Jūsu biroja aprīkojumu pārbaudei. Ja visi dokumenti atrodas Jūsu datorā, Jūsu uzņēmuma darbs var tikt apturēts uz nenoteiktu laiku. Pakalpojums "virtuālā darba vieta" ļauj turpināt darbu pie cita aprīkojuma no vietas, kur darbs bija pabeigts.

Kā pieslēgt?

Pēc pakalpojuma apmaksas Jūs saņemsiet lietotājvārdu, paroli un adresi, lai piekļūtu virtuālajai darba vietai. GARMTECH palīdz pārsūtīt informāciju un pielāgot virtuālo darbvietu. Varat izveidot savienojumu ar virtuālo darba vietu, izmantojot iebūvēto attālinātas darbvirsmas programmatūru no jebkurām Windows, MacOS, Android un iOS ierīcēm. Pakalpojuma ietvaros, ir iespējams koplietot piekļuves tiesības failiem un mapēm, ātri izveidot jaunus lietotājus un bloķēt neatbilstošos.

*GARMTECH neatkarīgs vērtējums no platformas Hostings.info (https://ru.hostings.info/garmtech-lv.html )

Pieteikt pakalpojumu Jūs varat mūsu mājas lapā www.garmtech.lv vai, rakstot uz info@garmtech.lv vai zvanot 28313311.*

VISA MasterCard Discover Maestro Maestro (UK)
GARMTECH

Copyright 2017-2024 GARMTECH. All Rights Reserved.

Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик и подбирать для вас подходящий контент. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google. Продолжая использовать наш сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie-файлов и с нашей Политикой конфиденциальности.

Соглашаюсь