Kas ir hostings?

   Hostings - tiešsaistes pakalpojums, kas ļauj publicēt savu vietni vai tīmekļa lietojumprogrammu internetā. Reģistrējoties hostinga pakalpojumam, jūs parasti iznomājat vietu serverī, kur varat glabāt visus failus un datus, kas nepieciešami, lai jūsu vietne darbotos pareizi.

   Kad jūs nolemjat atvērt jaunu vietni, jums jāsazinās ar Garmtech, lai mēs jums nodrošinātu resursus serverī. Mēs visus jūsu failus, resursus un datu bāzes glabāsīm savā serverī. Garmtech piedāvā vairākus tarifu plānus, lai ikviens varētu izvēlēties sev piemērotāko variantu.

we.png

   Papildus servera vietas nodrošināšanai jūsu vietnei mēs piedāvājam arī citus ar vietnes pārvaldību saistītus pakalpojumus, piemēram:

Mēs piedāvājam hostingu lietotājiem gan uz Linux, gan uz Windows platformās.

Kāpēc jāsazinās ar Garmtech?

   Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. Mūsu eksperti labprāt atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem!

VISA MasterCard Discover Maestro Maestro (UK)
GARMTECH

Copyright 2017-2024 GARMTECH. All Rights Reserved.

Mēs izmantojam sīkfailus, lai analizētu datu plūsmu un personalizētu saturu priekš Jums. Informāciju par to, kā Jūs izmantojat mūsu vietni, mēs kopīgojam ar Google partneriem. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, Jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes. Lai labāk izprastu, kā mēs izmantojam sīkfailus, lūdzu, izlasiet mūsu konfidencialitātes politiku.

Piekrītu